Wat anderen zeggen

"...Je geeft op inhoud goed aan waarom je A of B de voorkeur geeft en voert op inhoud het gesprek. Als blijkt dat jouw voorkeur er niet uit komt wil je dit op inhoud begrijpen en gaat hier heel professioneel mee om. Ga zo door. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de stap voor ZorgMatch gaan zetten in de vernieuwing...."
(Directeur / Opdrachtgever - 2019)

"...Je bent een echte team player en behulpzaam waar mogelijk. Op technisch gebied laat je je niets wijsmaken. We hebben wel eens een verschil in zienswijze maar je was altijd respectvol en respecteerde andermans mening...."
(Ontwikkelaar bij opdrachtgever - 2018)

"Erg tevreden over John, de manier van werken, de kritische en humoristische ondertoon, past goed bij ons bedrijf, ik hoop dat hij nog terugkomt!"
(Product Owner bij opdrachtgever - 2016)

"...John is een professionele .Net ontwikkelaar die het liefst met moderne .Net tools en technieken werkt om daarmee optimaal effectief te kunnen ontwikkelen.
Maar kon ook prima accepteren dat sommige van onze systemen nog op (te) oude .Net technologie stoelen...."
(Ontwikkelaar bij opdrachtgever klant - 2016)

"...Ik ervaarde hem als prettig om mee te werken, John is wel een man met een mening en argumenten, maar hij kan goed omgaan als een ander ook met goede argumenten heeft..."
(Opdrachtgever - 2015)

"...Je hebt pijnpunten geïnventariseerd en nagedacht over een aanpak per punt, hierbij iedereen in het team de ruimte en tijd gevend hun eigen invulling en aanpassingen te
kunnen aandragen. Dit ging hierdoor wat langzaam, maar het team ging er wel in mee: je had draagvlak voor het wijzigen van processen die hier bij sommigen waren ingesleten en liever niet zouden veranderen!..."
(Ontwikkelaar en scrum master bij opdrachtgever - 2014)

"Sogeti en haar opdrachtgevers hebben John leren kennen als gemotiveerd, enthousiast, betrokken en kwaliteitsbewust, kortom een zeer gewaardeerd Sogetist, niet alleen als vakman, maar vooral ook als persoon."
(Manager Sogeti - 2014)